...Sedlecké trojskúšky (CZ)

01.09.2013 00:11

Keďže sme sa nám veľmi páčilo na neoficiálnych agility pretekoch u Létajícich tlapek ze Sedlece (CZ) tak sme nemali prečo váhať a hneď ako sa spustilo prihlasovanie na ich 1.oficiálne agility preteky, sme sa s Kami prihlásili.  ...neboli to hocaké preteky ale trojskušky!

Spolu s nami na tieto skúšky pocestovali aj Dominika s jej dcérou a ich psíkmi Nickom a Tobikom. ...ďakujeme za odvoz a príjemnú spoločnosť :)))

Sedlec nesklamal a opäť to boli preteky do detailov zorganizované:) ...od časového plánu pretekov (A1, A2, A3) cez elektronickú časomieru (možnosť ihneď vidieť výsledky na televíznej obrazovke) až po kvalitné občerstvenie. Keďže preteky začali A1, tak sme si s Kaminečkou odbehli naraz tri behy. Kami bežala s radosťou, ale stále to nebol ten drive ako na tréningu a kde tu bola chybička, vďaka paničke. Napriek tomu sme si vybehali: 1.beh 6.miesto, 2.beh 4.miesto, 3.beh 2.miesto a celkovo 2.miesto z 13 pretekárov v kategórii SA1. Veľmi to potešilo aj keď domov sme si odniesli 3xVD:(

Musím ešte podoktnúť, že sa behalo na max. hranici prekážok tj. 35cm!

 

 

 viac:https://www.pespritelcloveka.cz/kategorie.aspx/vycvik-a-sport/clanek/sedlecke-trojzkousky-v-agility

 

Späť