...ďalšie V do zbierky :)

20.09.2013 13:59

Žitnoostrovský pohár, tak na tieto preteky sme sa dali nahovoriť Dominikou V... Počuli sme o nich nie dobré referencie kvôli organizácii, ale tak nakoniec sme sa ich zúčastnili. Čakali nás 2 openy a 1 skúška v A1...

Opäť panička mala stres z pretekov a robila chyby vo vedení Kami :( 1.beh OPEN to bolo cítiť, Kami šla opatrne a aj napriek tomu sme sa diskli. 2.beh bola skúška A1 a tak panička šla so sťiahnutým zadkom ako sa hovorí... Kami bola báječná, šla čisto a dokonca sme aj stihli priemerny čas!!! 3.beh OPEN po psychickej podpore tréneriek ( Kamilky, Anky a Kamilky ml.) sme zabehli tak ako na tréningu a to s veľkou radosťou mňa aj Kami:) ...diskli sme sa ale kvôli strate kontaktu psa a psovoda. Veľkým prekvapením bolo naše 2.miesto v SA1 z 12 pretekárov!

 ...ďakujeme našim trénerkám za podporu a rady, Dominike V. za odvoz a spoločnosť a tiež za milé stretnutie s našimi kamarátmi Lenkou A., Jurajom R., Markétkou H., Sašou S.,  Palom R., Darinkou Š. a Maťou Ž.

 

 

P.S.: hranica skočiek bola priemerná

P.S1.: vďaka týmto pretekom sa prišlo na to, že Kami ma  chaos z troch prekážok na ktoré máme rovnako začínajúci sa povel na HO... (HOjda, HOre) a tak opäť budeme preúčať základy...

P.S2.: prvýkrat sme si v opene vyskúsali vysielačku na ľavé krídlo skočky s povelom VIVI a Kami to zvládla na výbornú :)

P.S3.: výhra - granulky poputujú do Útulku tuláčik Brezno

 

 

výsledky:zitnoostrovsky-pohar2013a.xlsx (116714)

 

 

 

Späť